Café Thuis/Bedovo heren 1, met in het midden (blauw shirt) Jan Crooijmans
Café Thuis/Bedovo heren 1, met in het midden (blauw shirt) Jan Crooijmans

Bedovo Heren 1 zet zegenreeks voort

Sport Sport Sport

Beek en Donk - In de vierde competitieronde traden de Beek en Donkse volleyers afgelopen zaterdag aan met wisselend succes. 

Bedovo Heren Recreanten 1 won met 3-0 overtuigend van Verbruggen Auto Service. Van der Vliet/Bedovo Dames 1 verloor met 3-1 van Activia. Zowel Bedovo Meisjes A als Meisjes C verloren met 4-0 en ook Bedovo Dames 2 wist met 3-2 net niet te winnen. Gelukkig zorgden de heren voor meer succes. Zij zetten hun zegereeks voort.

De heren van Café Thuis/Bedovo Heren 1 traden ditmaal op een doordeweekse avond aan tegen het jeugdige en onbekende VC Blox. Al tijdens de eerste set bleek dat Bedovo veel te sterk was. Met goede aanvallen en degelijk verdedigingswerk werd er al gauw een gat geslagen. Met support van Jaap Derks en Dennis Brouwers konden de heren dit spel vier sets prima overeind houden. Met ‘onmogelijke’ verdedigingsballen liepen de mannen van Bedovo gemakkelijk uit. De geoliede machine liep op volle kracht. Het wedstrijdbeeld veranderde de gehele wedstrijd dan ook niet en Bedovo Heren 1 keerde huiswaarts met de volle 5 punten.