Tjeerd van Rijbroek
Tjeerd van Rijbroek

ATTC’77 kent een goede week

Sport

Aarle-Rixtel - ATTC’77 uit Aarle-Rixtel kent een erg goede week. De tafeltennisvereniging speelde in totaal met zeven teams competitiewedstrijden en wisten er hiervan vijf te winnen en twee gelijk te spelen.

Na drie wedstrijden stond het vaandelteam van tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel op de derde plek in de 2e klasse E toen hekkensluiter Valkenswaard 2 naar Aarle-Rixtel kwam. William Vlamings, Jean Paul Kanters en Bart Boetzkes speelden sterk en afgezien van een enkel game verlies werden alle wedstrijden gewonnen. Door deze 10-0 zege zijn de heren Stiphout 3 voorbij en is de achterstand op koploper MTTV’72-1 nog maar twee punten.

Het tweede team, spelende in de 3e klasse L, deed ook goede zaken deze week. Johan Voorhout, Frederieke van de Poel en Jos Beniers wonnen met 8-2 van Renata 3 uit Eindhoven. Beide heren waren in vorm en scoorden een hattrick. Frederieke won slechts één wedstrijd, maar wel samen met Johan de dubbel. Na deze uitslag staan ze op de derde plek, één punt boven Stiphout 4 tegen wie ze aanstaande vrijdag spelen.

Het vijfde team speelde ook thuis tegen Valkenswaard, maar dan tegen het vijfde team. De strijd ging mooi gelijk op en met name Geert-Jan van Duijnhoven speelde sterk. Hij won alle drie zijn wedstrijden. Johan Heurter en Koos Martinali kwamen ieder één maal tot winnen. Helaas werd de dubbel van Geert-Jan en Johan nipt verloren in de vijfde game, waardoor een overwinning uitbleef. Ondanks het gelijke spel gaan de heren nog aan de leiding in de 6e klasse K met Valkenswaard en Attaque op 4 punten achter hen.

Op zondag 10 oktober was de tweede ronde van de duo competitie voor de jeugd. Deze keer deden Tjeerd van Rijbroek, Tjerk Knukkel, Caithlyn Verbrugge en Kim van Rixtel mee namens ATTC’77. De meiden vormden een team en speelden tegen Valkenswaard. De jongens troffen een team van thuisclub Stiphout. Helaas hebben ze deze keer niets gewonnen, maar ze hebben het wel heel leuk gehad. Op 7 november gaan ze het gewoon weer proberen, maar dan in Valkenswaard.

Alle competitie uitslagen
ATTC’77 1 – Valkenswaard 2: 10-0
Renata 3 – ATTC’77 2: 2-8
ATTC’77 3 – TTCV 5: 7-3
ATTC’77 4 – Attaque 2: 6-4
ATTC’77 5 – Valkenswaard 5: 5-5
Stiphout 9 – ATTC’77 6: 4-6
Meppers 3 – ATTC’77 7: 5-5