Afbeelding

De Zonnebloem Aarle-Rixtel neemt afscheid van een steunpilaar

Algemeen

Aarle-Rixtel - Tijdens een vergadering van bestuur en medewerk(st)ers van De Zonnebloem Aarle-Rixtel hebben alle vrijwilligers afscheid genomen van mevrouw Hanny Schooneveld-Pennings als medewerkster van de afdeling. 

Hanny was bij De Zonnebloem sinds 1 november 1978 en hoort met haar bijna 43 jaar ervaring daarmee tot de vrijwilligers van het eerste uur. Ruim 25 jaar lang heeft ze bezoekwerk gedaan bij een van de gasten van De Zonnebloem. De jaarlijkse kerstviering was een van haar grote paradepaardjes. Enkele jaren geleden werd ze geëerd met de gouden speld van de landelijke Zonnebloemorganisatie voor haar verdiensten gedurende 40 jaar.

Namens alle mensen van de afdeling Aarle-Rixtel nam voorzitter Frans Verspaget afscheid van Hanny met een mooi boeket en enkele foto’s uit haar Zonnebloemhistorie. Hij bedankte haar voor alles en memoreerde daarbij haar grote verdiensten voor de afdeling. Hanny gaf aan de onderlinge saamhorigheid in de groep medewerk(st)ers te zullen missen. Ze gaat graag verder als deelnemende gast van de afdeling Aarle-Rixtel.