Afbeelding

Junior Laarbeek actief

Kinderen & Tieners

Laarbeek - De vorige bijeenkomst is Laarbeek Actief aan de slag gegaan met het bedenken en het voorbereiden van de activiteiten voor de herfstvakantie. De junioren spelen hierbij natuurlijk een grote rol, zij weten zelf het beste wat voor activiteiten leuk zijn voor deze doelgroep.

Ook hebben de junioren voor de woensdag in de herfstvakantie zelf activiteiten bedacht. Deze gaan zij zelf begeleiden en verzorgen. Als eerst hebben ze een thema vastgebonden aan de activiteiten. Dit thema is ‘tik- en balspellen’ geworden en vanuit hier zijn ze met alle junioren de activiteiten gaan bedenken. Omdat de junioren de activiteiten ook zelf gaan begeleiden en verzorgen moet er natuurlijk geoefend worden, want hoe leg je een activiteit uit? en waar moet op gelet worden? Dit wordt allemaal meegenomen in de bijeenkomsten van junior Laarbeek Actief. Verder hebben de junioren een promotiefilmpje gemaakt voor de herfstvakantie-activiteiten. Hiermee proberen ze nóg meer deelnemers te kunnen bereiken en aan te trekken om mee te doen aan de activiteiten (het filmpje is te zien op de sociale media van Laarbeek Actief). 

Naast de activiteiten van Junior Laarbeek Actief zijn er deze herfstvakantie natuurlijk ook nog super leuke andere activiteiten waarvoor jij je kan inschrijven. Denk hierbij aan: lasergame, midgetgolf, archery attack, bubbel voetbal, vloer is lava en badminton. Zit er iets bij wat jou gaaf lijkt om te doen? Inschrijven kan tussen maandag 11 oktober 18.00 uur en vrijdag 22 oktober 15.00 uur. Laarbeek Actief heeft er mega veel zin in en ze hopen jullie allemaal snel te zien.