Afbeelding

Bedovo meisjes C zet eerste stappen in de Nevobo-competitie

Sport Sport

Beek en Donk - In hun vierde wedstrijd van de competitie, laat het meisjes C-team enorme verbetering zien. Helaas weten ze nog geen punten te pakken en ook de jongens van Bedovo gaan strijdend ten onder.

Waar de heren hun zegereeks voortzetten, weet Dames 1 opnieuw een puntje te sprokkelen. Dames 2 wint overtuigend met 4-0 van Donki Sjot en ook Meisjes A pakt hun vierde zege van het seizoen. Ten slotte verliezen zowel de heren recreanten als de recreanten dames van Buitenzinnig nipt met 2-1.

Bedovo Meisjes C
Voor het jongste meidenteam van Bedovo is de overstap van de CMV-jeugd naar de Nevobo-competitie pittig zoals altijd. Na drie verloren wedstrijden is de verbetering echter al zichtbaar. In deze thuiswedstrijd spelen de meiden knap in drieën over en wordt er vrijwel alleen foutloos geserveerd. Al weten ze ook deze wedstrijd niet te winnen, maar als ze de getoonde vooruitgang door kunnen zetten zit die overwinning er zeer zeker aan te komen.

Van der Vliet / Bedovo Dames 1

De dames van Bedovo wisten vorige week hun stijgende lijn in de competitie niet vast te houden, maar blijven tot op heden iedere wedstrijd punten pakken. Zo ook afgelopen zaterdag. Het volleybalgeweld van de dames van Hajraa was deze dag net iets te veel voor de Beek en Donkse dames, maar ze groeiden desondanks in de wedstrijd. Met dank aan een uitstekend spelende Lente van Bree werd de derde set gewonnen. Er was even hoop op meer, maar na een spannende vierde set moest toch genoegen genomen worden met dat ene punt.

Heren Recreanten 1
Op woensdag 13 oktober nam Sportshop Laarbeek / Heren recreanten 1 het in een koude zaal op tegen Van Dijk. Het team was compleet met spelverdelers Hans en Marco, middenmasten Maarten en Inse en buitenmannen Marijn en PJ. Zo vlot als de eerste set wordt gewonnen, wordt de tweede set afgegeven. Scherpte aan het net, maakt plaats voor servicefouten en daarmee wordt het 1-1. De laatste set bleef het motortje haperen en werd met 18-25 verloren.