Nikki Barten
Nikki Barten Foto: Joost Duppen

DeSollicitatie.nl helpt werkgevers met hun vacature(s)

Zakelijk advertorial

Laarbeek – Het is een lastige tijd voor werkgevers om hun vacature(s) ingevuld te krijgen. Er zijn sinds deze maand officieel meer vacatures dan werkzoekenden. Dat vergt een effectieve en unieke aanpak om de juiste kandidaten te bereiken. DeSollicitatie.nl helpt ondernemers hierbij. Naast een handige cv-maker, sollicitatiehulp en een vacaturebank voor werkzoekenden biedt DeSollicitatie.nl hulp aan bedrijven met openstaande vacature(s). 

Uitbesteden of zelf werven
Bedrijven kunnen de keuze maken om hun vacature zelf uit te zetten of dit uit te besteden aan een uitzend- of recruitmentbureau. “Wanneer bedrijven zelf hun vacature uit willen zetten, is het belangrijk dat zij dit op de juiste manier doen”, vertelt Nikki Barten, eigenaresse van DeSollicitatie.nl. “Wij merken dat veel bedrijven het lastig vinden om hun vacature in de markt te zetten. Dit begint al met het schrijven van een unieke, aansprekende vacaturetekst.”

Bij DeSollicitatie.nl kwam veel vraag binnen naar de hulp voor vacatures en daarom besloot Nikki haar diensten met DeSollicitatie.nl uit te breiden naar ondernemers. “Ik heb voordat ik met DeSollicitatie.nl startte een reclame- en communicatiebureau gehad: GoedeMorgen Media. Bij veel inwoners bekend van DeMooiLaarbeekKrant. Wij schreven veel communicatieplannen voor offline en online marketing. Dit kan ik toepassen bij DeSollicitatie.nl.”

De juiste mensen bereiken 
DeSollicitatie.nl biedt diverse diensten aan bedrijven. Dienste die los afgenomen kunnen worden, als ook in een soort van ‘vacaturepakket’. “Het is een lastige tijd om (de juiste) kandidaten te vinden. Daarom is het belangrijk dat je je vacature(s) goed op de markt zet”, legt Nikki uit. “Samen met de werkgever kijken wij wie de potentiële kandidaten voor de vacature(s) in hun bedrijf zijn. Op basis hiervan gaan we kijken hoe we de vacature(s) het beste uit kunnen zetten.” Volgens Nikki kun je hierbij denken aan het schrijven van een creatieve, aansprekende vacaturetekst, het plaatsen van de vacature(s) op betaalde en onbetaalde vacaturebanken, het plaatsen van de vacature in een huis-aan-huisblad en het houden van online marketingcampagnes. “Dit laatste is bijvoorbeeld een goed middel om met aantrekkelijke content de juiste mensen te bereiken. Je kunt via social media precies jouw doelgroep bereiken, zodat alleen mensen die interesse in jouw vacature hebben, deze advertentie te zien krijgen.”

Toch uitbesteden?
Wil je als ondernemer toch niet de werving en selectie zelf doen? Dan kun je terecht bij uitzend- en recruitmentbureaus die voor jou gaan werven. “Wij werken samen met diverse Laarbeekse recruiters hiervoor. Als je als ondernemer graag wilt weten bij wie je terecht kunt, geven wij jou graag gratis advies hierover en leggen we de verbinding.” SalesSCOUTS uit Aarle-Rixtel is een van de partners waarmee DeSollicitatie.nl samenwerkt. Hierover lees je meer in het artikel in magazine Laarbeek Onderneemt (editie oktober 2021).

Dé vacaturebank van Laarbeek
DeSollicitatie.nl is ontstaan als superhandige cv- en sollicitatiebriefmaker voor werkzoekenden. Het bedrijf breidde zich afgelopen maanden uit met sollicitatiehulp en een vacaturebank. “We schreven veel vacatureteksten, maar publiceerden deze niet op onze website, terwijl daar wel veel werkzoekenden op zitten. Daarom is de vacaturebank ontstaan. Hier is ook het idee uitgerold om bedrijven te gaan helpen met het uitzetten van hun vacatures”, aldus Nikki.

Meer informatie?
Wil jij meer informatie over diensten van DeSollicitatie.nl? Dit kan zowel voor werkzoekenden, die hulp nodig hebben bij het maken van hun cv of schrijven van hun sollicitatiebrief als voor bedrijven die advies en hulp nodig hebben met het uitzetten van hun vacature(s). Nikki besluit: “Wij helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via nikki@desollicitatie.nl of 06-19006605. Je kunt uiteraard ook alvast even op de website kijken: www.desollicitatie.nl.”


Afbeelding
Afbeelding