Afbeelding

Herstart Liedertafel ’t Nachtpitje

Algemeen

Beek en Donk - Eindelijk is het zover, de ‘herstart’ van de meezingavonden van Liedertafel ’t Nachtpitje. Op vrijdag 29 oktober komen de accordeonisten en zangtalenten van de Liedertafel weer bij elkaar in Café Zaal de Tapperij in Beek en Donk. Het zal weer wennen zijn, op zaterdag zullen de kelen wel schor zijn, maar de Liedertafel heeft er weer zin in. Omdat de horeca om middernacht moet sluiten, zitten de accordeonisten om 20.30 uur klaar voor de eerste sessie.

Kom gerust eens kijken als je nog nooit een Liedertafel-avond hebt meegemaakt. Onder begeleiding van een aantal accordeonisten worden vooral Nederlandstalige liedjes gezongen. Iedereen kan meedoen, en er worden zangbundels uitgedeeld. Als het aan de Liedertafel ligt wordt er weer elke maand gezorgd voor een gezellige en ongedwongen avond. 

Houd wel de geldende maatregelen goed in de gaten en zorg dat je een vaccinatie- of testbewijs kan tonen. Houd ook de website van ’t Nachtpitje in de gaten voor het laatste nieuws en de agenda: www.hetnachtpitje.weebly.com.