Afbeelding

Kerst met de Zonnebloem

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem, afdeling Beek en Donk, organiseert op 9 december 2021 een gezellig kerstdiner. Het kerstdiner vindt plaats bij café Dave van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Ze beginnen om 11.00 uur en naar verwachting zullen ze tussen 14.30 en 15.00 uur eindigen.

Dave zal, zoals ze dat bij hem gewend zijn, zorgen voor een mooie kerstsfeer en een smakelijk driegangen kerstdiner. Er is ruimte voor de kerstgedachte en ze zullen samen kerstliedjes zingen. Wellicht komt de Kerstman ook nog langs met een cadeautje. Alle elementen voor een gezellige middag zijn dus aanwezig. De eigen bijdrage voor het kerstdiner is €12,50, die u kunt betalen bij het begin van het diner in de zaal. U kunt zich aanmelden bij Maria Jansen (0492-781734) of bij Joke Doudart de la Grée (06-44738223). Doe dat wel snel, want de inschrijving sluit op 29 oktober en het aantal zitplaatsen is beperkt.

Uiteraard dient u, in verband met de voorschriften voor corona, bij binnenkomst uw OR-code te laten zien. Als u die nog niet heeft en het lukt niet om die met hulp van familie te verkrijgen, dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven. Ze gaan dan kijken of een van de vrijwilligers u daarmee kan helpen.