Piet Heinsbergen schiet een vrije worp raak.

Basketball Club Lieshout Onder 12 wint opnieuw

Lieshout - Alleen het team Onder 12 van Basketball Club Lieshout kwam afgelopen zaterdag in actie. Het team speelde een inhaalwedstrijd tegen Jumpers ’76 in Venray.

In de eerste twee periodes werd er door Lieshout slordig gespeeld. De verdediging stond nog niet goed en bovendien wisten de Lieshoutse jongens maar moeilijk tot scoren te komen. De score ging gelijk op. Na dit onwennige begin werd er in de verdediging een tandje bijgezet en wist het team op snelheid scores te maken en een gat te slaan van 12-22 bij rust. Na rust zette Lieshout de goede lijn door met goed samenspel in zowel aanvallend als in verdedigend opzicht. Quando Kanters en nieuweling Rajello Rosenberg ontfutselden de tegenstanders steeds weer de bal voordat ze gevaarlijk konden worden. Venray wist twee periodes helemaal niet meer tot scoren te komen. Lieshout wist het netje inmiddels wel te vinden en iedereen droeg zijn steentje bij in de 20-49 overwinning.

Daarmee staat Onder 12 ongeslagen aan kop. Komend weekend komen alle teams weer in actie. Onder 12 neemt het thuis op tegen het ook nog ongeslagen Achilles ‘71 uit Nuenen. Dat belooft een spannende strijd te worden om de koppositie in de competitie. Daarnaast spelen Onder 14-2, Mannen Onder 16 en Mannen Onder 20 thuis vanaf 14.30 uur. De overige teams, Onder 14-1, Mannen Onder 18, Heren 1 en Dames 1 spelen komend weekend een uitwedstrijd.