Bedovo dames laten uit punten liggen

Beek en Donk - Afgelopen week werden er dankzij inhaalwedstrijden veel wedstrijduren gedraaid door de volleyers van Bedovo, maar helaas met weinig gunstig resultaat.

Meisjes A verloor op hun trainingsavond met 1-3 van Hilver en dames 2 en dames 1 scoorden samen 0 punten uit drie wedstrijden. Gelukkig zette zowel de heren als de heren recreanten hun zegereeks voort en als kers op de taart pakte meisjes C hun eerste punt in de nieuwe competitie.

Bedovo dames 2
Bedovo Dames 2 speelde deze week twee wedstrijden, een reguliere en een inhaalwedstrijd. Het drukke programma was geen belemmering voor de dames, want zij wisten in beide uitwedstrijden de volle buit te behalen. Zowel tegen Donki Sjot als Spirit werd er met 4-0 gewonnen, waardoor zij nog steeds ongeslagen bovenaan staan.

Van der Vliet/ Bedovo Dames 1
Ook voor het eerste damesteam was het geen beste week. Tegen Skunk uit Veghel gingen de dames voor de eerste keer dit seizoen zonder een enkel punt naar huis. Zelfs de meerdere fantastische aanvallen van Lisa Ket konden dit niet voorkomen. Op papier leken Bedovo en Skunk gedegen tegenstanders. Op het veld bleek dat bij vlagen correct, maar te vaak presteerden de Beek en Donkse dames ondermaats. Dit was in de uitslag van 0-4 terug te zien.

Bedovo meisjes C
Beter nieuws was er deze week voor de meiden van Bedovo’s C-team. Na de eerder beschreven opmars, volgde deze week dan eindelijk de beloning. De eerste set was een beetje een valse start voor de meiden, maar ze herstelden zich en leken de tweede set naar zich toe te trekken. Helaas ging die nipt verloren. Gelukkig werd dat goedgemaakt in de derde set die met 25-22 werd gewonnen. En al bleef het bij dat ene punt, deze eerste zege werd gevierd als een overwinning.

Heren Recreanten
Even leken de heren met maar vijf man aan te moeten treden tegen Idem, maar ze vonden een reddende engel in de vorm van Remco. Met zes man sterk beloofde het een relatief gemakkelijke pot te worden. In de tweede set begonnen de heren slordig, maar Bedovo was in zo veel betere doen dat het nooit echt spannend werd. Uitslagen van 25-15, 25-17 en 25-12 spreken voor zich. Opnieuw drie punten in de pocket voor Bedovo’s mannelijke delegatie in de recreanten competitie.