Afbeelding
Foto: Dave Hendriks

Eindelijk weer genieten op WiSH Outdoor

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Eindelijk weer WiSH. Nadat de laatste editie van WiSH op 5, 6 & 7 juli 2019 gehouden werd, was het afgelopen weekend eindelijk weer groot feest in Laarbeek. Niet op de oude vertrouwde locatie op festivalterrein de AA in Beek en Donk, maar dit keer op het evenemententerrein van Bavaria in Lieshout. 

De ontlading om eindelijk weer een festival te mogen bezoeken was groot bij de festivalgangers, zo zag ook de organisatie van WiSH Outdoor. “Het was echt een topweekend en een hele geslaagde editie”, zo vertelt woordvoerster Demi Hens. “De zomereditie is natuurlijk nog véél groter, maar dit was een uitstekend alternatief. We wilden de mensen namelijk niet nóg een jaar laten wachten om te kunnen genieten van WiSH, en om eerlijk te zijn konden wij als organisatie ook niet wachten. We hebben daarom voor deze opzet gekozen en dat is een juiste keuze geweest.”

Smaakt naar meer
De bezoekers van WiSH genoten zichtbaar en waren de danspasjes nog niet verleerd. “De sfeer was echt uitstekend en iedereen had erg veel energie omdat ze eindelijk weer een keer naar een festival mochten. Op alle drie de volledig nieuwe area’s stond het vol en werd er echt een feest van gemaakt”, vertelt Demi verder. De oktober-editie van WiSH, die eigenlijk eenmalig zou zijn, is zelfs zo goed bevallen dat er mogelijk een vervolg komt. “Dat moeten we gaan evalueren, maar het was in ieder geval een erg geslaagd weekend.” Op ‘WiSH Outdoor: The Start of a new Adventure’ kwamen 20.000 mensen af, verdeeld over twee dagen. De zaterdag stond volledig in het teken van hardstyle, terwijl de zondag in het teken stond van pop & dance.

Zomereditie WiSH
Voor nu is de organisatie van WiSH alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de grootse editie van juli 2022. “De afgelopen jaren hebben we benut om eens goed en kritisch te kijken naar onze festivals. Daarin zijn een aantal zaken naar boven gekomen die we gaan verbeteren. Zo nemen we de bezoeker mee op een heel nieuw avontuur. Het festivalterrein wordt volledig opnieuw ontworpen, de camping wordt uitgebreid, we hebben nieuwe area’s en komen met de grootste line-up uit de geschiedenis van WiSH Outdoor.” De zomereditie staat gepland op 1, 2 en 3 juli 2022 en de kaartverkoop daarvan is al gestart. Tussen alle drukte door vergeet de organisatie zeker niet om nog even na te genieten van deze editie van WiSH: “Wij kijken zéér tevreden terug.”