Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Vierde editie van ‘De Bosduvels Halloween Nightbike’

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Mountainbike en toerfietsclub BZET De Bosduvels uit Mariahout houdt zaterdag 30 oktober de vierde editie van ‘De Bosduvels Halloween Nightbike’. Mountainbikers vanuit alle uithoeken komen dan naar Mariahout toe.

Om ervoor te zorgen dat iedereen het een leuk evenement blijft vinden is er dit jaar voor gekozen om het parcours flink aan te passen. Er zitten stukken in die te leuk zijn om ze weg te laten, maar er zijn ook wat leuke uitdagingen toegevoegd zoals de Jacktrack op de Hei.

Voor iedereen
Heb je een mountainbike en goede verlichting, dan ben je van harte welkom (ook kinderen, wel met begeleiding onder de 16 jaar). Er zijn inmiddels vele voorinschrijvingen binnen gekomen via de NTFU (fietsbond). Ze zien daarbij dat er fietsers meedoen uit heel Nederland en Belgie. Let op: een helm is verplicht!

Halloweenversiering
Op diverse plekken komt het Halloween-thema terug in het parcours. Hoe en waar, daar willen de Bosduvels niets over zeggen. Het belooft een leuke Funride te worden. Uiteraard worden de mountainbikers ook uitgedaagd met een Strava-segment; een stukje in het parcours waar je de snelste tijd kunt neerzetten.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn van harte welkom om naar dit mooie evenement te komen kijken dat om 18.30 uur van start gaat. Scouting Lieshout, aan de Herendijk 7 in Lieshout, is de startlocatie. Vanaf 20.00 uur zullen de eerste deelnemers finishen bij de scouting in Lieshout. Het is een echte aanrader om daar bij te zijn.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk bij de startlocatie. Deelname bedraagt €8,00 per persoon. Je krijgt hiervoor drinken en een versnapering op de pauzeplaats, en een heerlijk broodje hamburger na de finish.