Afbeelding

Halloween SkateSwing

Sport

Beek en Donk - Na een geslaagde eerste editie vindt op zaterdag 30 oktober de volgende SkateSwing plaats bij RC de Oude Molen. Deze Skateswing staat in het teken van Halloween. 

Op 25 september vond de eerste editie plaats sinds corona. Het was een zeer geslaagde avond, en ruim 80 kinderen hebben genoten van een super gezellig feestje. Op 30 oktober vindt de volgende editie plaats. Deze staat volledig in het teken van Halloween. Iedereen mag verkleed komen en er worden prijsjes weggegeven voor de mooist verklede kinderen. Ook is er een schminkhoek waar je je kunt laten schminken. 

De entree is €5,95, dit is inclusief drinken, chips, ijsje en een snack. Vanaf vijf kinderen is het handig om te reserveren via de site www.rcdeoudemolen.nl. Vanaf 13 jaar is een geldig corona toegangsbewijs en identiteitsbewijs verplicht. Wanneer ouders de kinderen alleen komen brengen en halen is dat niet nodig, maar voor toegang tot de kantine wel. Het SkateSwing team heeft heel veel zin om weer een feestje te bouwen, en hopelijk jullie ook. Zij zien jullie allemaal graag op 30 oktober.