Afbeelding

KleuterBieb Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - In de KleuterBieb beleven kleuters de mooiste verhaaltjes, zingen ze samen of doen ze een leuk spel of activiteit. De KleuterBieb is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar en hun (groot)ouders. In de maand november is de KleuterBieb op woensdag 3 november van 14.15 tot 15.00 uur in Beek en Donk. Steeds met een actueel thema en een leuke activiteit. 

Voorlezen is leuk, spannend en goed voor de (taal)ontwikkeling van kinderen. Door voor te lezen leren kinderen nieuwe woorden kennen en ontdekken ze hoe zinnen worden opgebouwd. Daarnaast helpt voorlezen bij het leren luisteren en concentreren. Bovendien stimuleert voorlezen de fantasie. Allemaal zaken waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Maar bovenal is voorlezen gezellig en plezierig en iets waar kinderen en ouders samen van kunnen genieten.

Spaar voor een mooi prentenboek
Bij het eerste bezoek aan de KleuterBieb krijgt je (klein)kind een mooie kaart om stickers te sparen. Hoe vaker jullie naar het voorlezen komen, hoe meer stickers jouw kind spaart. De volle spaarkaart lever je in bij de voorlezer van de KleuterBieb en je ontvangt een mooi prentenboek cadeau.