Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

De Laarbikker; Een oproep en het menu

Algemeen

Laarbeek - De Laarbikker in de Waterpoort is op zoek naar een paar vrijwilligers die samen op een prettige manier voor 25 senioren een driegangenmenu willen verzorgen. Dit allemaal in een prachtige keuken. Wil je graag helpen en ook kennis opdoen met het koken voor meerdere personen? Meld je dan aan via 0492-784238 of mail naar waterpoort1@kpnmail.nl. U bent van harte welkom.

In de maand november heeft De Laarbikker weer een heerlijk driegangenmenu voor u klaarstaan. Dit alles voor een heel aantrekkelijke prijs van €8,00. Onderstaand ziet u het menu voor de maand november. Er kunnen iedere woensdag maximaal 25 gasten komen dineren. Indien u ook mee wilt genieten, dan moet dit aangemeld worden tussen donderdag en maandag 17.00 uur voorafgaande aan de datum dat men wil komen eten bij de Waterpoort (tel. 0492-784238) of via een mail naar waterpoort1@kpnmail.nl. 

Menu voor de maand november:
3 november: Broccolisoep, filetlapje met gekookte aardappelen en witlof met ham en kaas, en een bananentoetje;
10 november: Chinese kippensoep, nasi met kipsaté, en viennetta ijs met slagroom;
17 november: Kip cocktail, kip krokant schnitzel met frites en erwten met worteltjes, en een vruchtenkwark;
24 november: Pompoensoep, gehaktbal met gekookte aardappelen en snijbonen, stracciatella ijs met karamelsaus en slagroom.

Alle menu’s worden geserveerd met stokbrood en verse salade. Heeft u eens geen zin om te koken of wilt u eens gezellig samen met anderen eten, meld u dan aan voor deze gezellige avond.