In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden.
In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden. Foto: Henk Vogels

Nieuwe bestuursleden Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische Seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis, waar ook bestuursleden aanwezig zijn. Tijdens de jaarvergadering in september zijn er enkele wijzigingen in het bestuur gekomen. 

Interim voorzitter is nu Toon van de Kerkhof en secretaris is Nettie van Straten. Gerard Goos is ook nieuw in het bestuur en hij neemt vanaf januari 2022 het penningmeesterschap over. U kunt tijdens de inloop informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen en maak kennis met een actieve Seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Schrijfclub
Het begin is weer gemaakt en de leden hebben er zin in. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 4 november om 14.00 uur in het Zonnehof van Franciscushof. Er zijn twee leden die de opdrachten moeten verzorgen. Wilt u ook eens mee doen met deze mooie ontspannende hobby, kom dan gerust eens langs. Er zijn geen kosten aan verbonden, u betaalt alleen €1,50 voor een kopje koffie.

Kienen
Het ligt in de bedoeling om in de maand december drie weken achter elkaar te gaan kienen. Dat wil zeggen op 3, 10 en 17 december. Dit kan alleen als er enkele vrijwilligers zijn die met het organiseren mee willen helpen. Ze zoeken iemand die de nummers wil afroepen en één of twee personen die de levensmiddelen willen gaan inkopen. U steunt hier uw KBO vereniging mee. De opbrengst zal besteed worden aan de kerstviering 2021. Aanmelden kan bij Theo Pardoel via 06-43949040.