Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Ganzegatse residentie naar nieuwe locatie

Algemeen

Aarle-Rixtel - Het nieuwe normaal gaat steeds meer op het oude normaal lijken. Zo komt de Ganzegatse Prinsbekendmaking op 13 november ook weer snel dichterbij. Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat gaat er vanuit dat ze dit jaar een normaler programma kan draaien. Samen met vele vrijwilligers en alle horeca in het dorp wil ze weer een prachtig carnavalsfeest organiseren voor de hele Ganzegatse gemeenschap, van jong tot oud.

Jantine de Jongh van de Couwenbergh is bereid gevonden om een grote feesttent (De Kantine van Jantine) neer te zetten, voor heel carnaval vierend Ganzegat. De residentie van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat zal, zoals het er nu naar uit ziet, zich gaan bevinden op de parkeerplaats van de Couwenbergh. Als dit van beide kanten goed bevalt dan is het de bedoeling dat carnaval ook de komende jaren midden in het dorp gevierd zal worden. Inmiddels zijn gesprekken met de Couwenbergh en de andere horeca over de programmering van het carnavalsseizoen in volle gang .

De eerste activiteit zal de Prinsbekendmaking zijn op 13 november. De nieuwe Hoogheid zal die avond op het bordes van de Couwenbergh onthuld worden. Het prinsenbal zal hierna bij Café Bij Van Dijk plaatsvinden. De organisatie hoopt alle Ganzegatters te mogen ontmoeten bij de horecalocaties in het dorp. Samen hopen ze de carnaval weer een succes te maken.