Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Sinterklaas komt dit jaar weer naar Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout – Ze hebben er maar liefst twee jaar op moeten wachten voordat de Sint met zijn Pieten naar Lieshout komt, maar op zondag 14 november is het dan zover. Sinterklaas en zijn Pieten zullen om 10.45 uur met de boot aankomen op de Loswal. Neemt de Sint ook dit jaar al zijn Pieten mee? Want dat is natuurlijk ieder jaar weer de vraag.

Het Sinterklaascomité hoopt dat alle kinderen van Lieshout Sinterklaas met zijn Pieten komen begroeten, natuurlijk met papa en mama en de rest van de familie. Ze gaan de Sint en zijn Pieten weer warm ontvangen samen met jullie en de mooie klanken van de Harmonie. Maak een mooie tekening of knutsel wat leuks, want de Sint zal na zijn aankomst nog een tijdje op de Kiosk verblijven. Je kunt de Sint dan een handje komen geven en hij neemt dan graag jullie cadeautjes in ontvangst.

Op zaterdagmiddag 13 november stuurt de Sint alvast wat Pieten naar Lieshout om mee te komen helpen met de klompenactie die start om 14.00 uur. Houd de Facebookpagina ‘Intocht Sinterklaas Lieshout’ goed in de gaten voor meer info. Ze gaan er dit jaar met z’n allen weer een mooi Sinterklaasfeest van maken!