Rob Udink doet goede zaken in strijd om kampioenschap.
Rob Udink doet goede zaken in strijd om kampioenschap. Foto: RdR

Spannende competities bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig 4 vond in het Eindhovense Flash 6 een tegenstander die net een maatje te groot was getuige de 3-7 uitslag. Tim van Dalen behaalde nog knap twee overwinningen, waarvan de winst tegen een veel hoger geplaatste Arne Mulder de meest opvallende was. 

Paulos Kallah won meteen zijn eerste wedstrijd in vijf games, de twee anderen gingen echter net verloren. Ook Patrick Biemans was in zijn drie wedstrijden steeds dicht bij een overwinning, echter op het laatst gingen de Eindhovense spelers er met de winst vandoor. De dubbelwedstrijd werd in vijf games ongelukkig verloren. De strijd voor klassebehoud wordt vol vertrouwen tegemoet gezien, maar toch zal de komende weken iedere wedstrijd belangrijk worden.

TTV Een en Twintig 6 heeft in haar thuiswedstrijd tegen het Udense TTV Maashorst belangrijke punten gepakt in de strijd om het kampioenschap. Rob Udink won alle drie zijn wedstrijden, waarvan twee in vijf games. Tarek Abousaada won ook zijn drie wedstrijden, Jos De Gruijter wist in één wedstrijd de punten bij TTV Een en Twintig te houden. Tijdens het dubbelspel van Udink en Abousaada werd pijnlijk duidelijk dat deze twee heren nog niet veel samen gedubbeld hebben. Deze wedstrijd ging dan ook kansloos verloren. In de strijd om het kampioenschap heeft TTV Een en Twintig 6 met deze 7-3 overwinning de koppositie van TTV Maashorst overgenomen. Over vier speeldagen is duidelijk of het kampioenschap, en daarmee ook promotie naar een hogere klasse, veilig is gesteld.

Jeugd
TTV Een en Twintig ziet de laatste weken een snelle stijging van het aantal jeugdspelers. Onder leiding van trainer Bert Coolen leren de jeugdspelers op speelse manier tafeltennissen. Kinderen die willen kennismaken met tafeltennis, kunnen enkele keren op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur een training meedoen. Meer informatie is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.