José van Turnhout
José van Turnhout

Drukke week voor team 6 en 7 van ATTC´77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Team 6 en 7 van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel speelden beiden hun reguliere wedstrijd en een inhaalwedstrijd. Een druk programma waar de punten zeer welkom waren om aansluiting bij de koploper te krijgen en respectievelijk uit de gevarenzone te komen.

Team 6 speelde twee thuiswedstrijden tegen Budilia 5 en tegen ATTV´71 3 uit Asten. Tegen Budilia liep het als een trein, want alleen Dennis Verbruggen had het even moeilijk tegen Joop Ouwersloot. Hij won uiteindelijk met 11-9 in de beslissende game. Gerdi van den Boomen en José van Turnhout wonnen al hun wedstrijden en een verpletterende 10-0 zege was het gevolg. Tegen ATTV´71 speelde Ruud van Turnhout mee in plaats van Gerdi en hij scoorde, net als José, een hattrick. Dennis maakte het zevende punt en won samen met José overtuigend de dubbel. Met deze twee overwinningen is het team naar een tweede plek gestegen in de 6e klasse H.

Het 7e team heeft een slechte start gehad dus elk puntje is meer dan welkom. Grappig genoeg speelden ze tegen dezelfde clubs als het 6e team, maar dan tegen Budilia 6 en ATTV´71 2. Als eerste was Budilia de tegenstander van Juul Verbeeten, Dorette van den Elsen en Marijn van Krieken. Bij de mannen liep het goed en ze waren samen goed voor zes punten. Dorette scoorde het zevende punt. Tegen ATTV’71 speelden de mannen samen met Tessa van den Boogaard. Er werden spannende potjes gespeeld met overwinningen over en weer, maar de spelers van ATTC’77 hadden de langste adem en wonnen uiteindelijk met 6-4. Juul was wederom goed voor drie punten, Tessa scoorde tweemaal en Marijn wist één keer te winnen. Door deze twee overwinningen staan ze op een veilige vierde plek in de 6e klasse L.

Overige uitslagen
Stiphout 3 – ATTC´77 1: 3-7
ATTC´77 2 – Veldhoven 5: 5-5
Never Despair 8 – ATTC´77 3: 2-8
OTTC 3 – ATTC´77 4: 8-2
Flash 11 – ATTC´77 5: 7-3