Afbeelding

Rustige volleyweek eindigt puntloos voor Bedovo

Sport

Beek en Donk - Vanwege de herfstvakantie werd er weinig gevolleybald afgelopen week. De recreanten kregen de week vrij en ook bij Nevobo werd er slechts een enkele wedstrijd gespeeld. Meisjes C wist in deze thuiswedstrijd tegen nummer 1 Detac helaas geen punten te halen.

Op de zaterdagmiddag van de herfstvakantie spelen de jongste meiden van Bedovo in een leeg D’n Ekker tegen de Zeelandse meiden van Detac. Vorige week pakten zij hun eerste punt in de competitie dus deze partij tegen de koploper beloofde een lastige te worden. Toch gaat het in de eerste set lang gelijk op. Bij 15-15 stokt het echter en bezwijken de meiden onder de servicedruk van de tegenstander. De set wordt verloren met 17-25. Bij de start van de tweede set is de servicepass opnieuw het zwakke punt en ontzettend snel gaat de set verloren met 8-25. 

Ondanks de bemoedigende woorden van coach Pieter John, weten de meiden ook in de derde set het spel niet om te draaien. In lijn met de tweede set gaat ook de derde set vlug verloren met 10-25. Tijdens de vierde set komt er weer wat controle in de passing. En wordt meer in drieën gespeeld en dat levert punten op. Bedovo blijft lang in de buurt van de tegenstander, maar moet zich richting het einde van de set toch gewonnen geven. 15-25. Detac was op dit punt in de competitie simpelweg een maatje te groot. Hopelijk weten de Beek en Donkse meiden op 1 november in Bergeijk wel weer wat punten te sprokkelen.