Afbeelding

Feestweekend CV de Heikneuters

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De Heikneuters trappen aankomende zaterdag 6 november af met het Prinsenbal, oftewel: Wie is The Masked Singer, de Prins van ’t Heidurp?

Van 19.00 uur tot middernacht is het ‘bal’ in Buurthuis Mariahout. Er wordt ‘afgevoerd’ en ‘opgevoerd’, wat ‘afgeblazen’ en ‘opgetrommeld’, en gezongen en gedanst. De Prins, met zijn gevolg, zal om 21.11 uur bekend worden gemaakt, dus er is tijd genoeg om het glas te heffen, te dansen en te hossen. Laat het carnavalsseizoen maar losbarsten, de Heikneuters en Heikneuterinnekes zijn er klaar voor. Om er vóór zaterdag nog achter te komen wie de Prins is volgt hier de vierde hint: ‘Thuis heeft hij de box aan’. De antwoorden zijn in te leveren bij John Brugmans, op de Tuindersweg 41 te Mariahout.

Zondag is het ook nog Jeugd-Prinsenbal. De kinderen van groep 8 van de Bernadette Basisschool in Mariahout verheugen zich al weken op deze dag. Zondag 7 november vanaf 14.00 uur staat met dikke letters op de kalender, want door de loting zou zomaar ‘de wens’ kunnen uitkomen. Wie wordt Jeugdprins, Jeugdprinses, Adjudant, Hofdame of Nar? Alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte uitgenodigd en welkom in Buurthuis Mariahout. Deze jeugdmiddag duurt tot 17.30 uur.

Volgens de maatregelen van de overheid is een Corona-check of een negatieve test verplicht. Bij gezondheidsklachten blijf je natuurlijk gewoon thuis, maar anders verwelkomt CV de Heikneuters graag iedereen. Wees lief voor elkaar en let op elkaar, want dan maakt iedereen er een geweldig carnavalsseizoen 2021-2022 van.