Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Wie wordt prins in Ganzegat?

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Het aftellen is begonnen en je kunt je vingers er al voor gebruiken. Ook voor de hoogheid en uiteraard de kandidaten begint het heet te worden onder de voeten. Langzaam aan komt Ganzegat weer op volle kracht en begint het aan alle kanten weer te kriebelen. Om het nog spannender te maken is de lijst van 22 verjongt naar 11 kandidaten.

De 11 kandidaten zijn: Teun van Asten, Johan van Bakel, Jelle de Jongh, Ruud van Kilsdonk, Robert Raijmakers, Stephan Smits, Wim Swinkels, Erik van der Velden, Rens Vereijken, Stephan Verleisdonk, Ruud van de Weijer.

De heren beginnen het steeds moeilijker te krijgen aangezien aan alle kanten aan ze wordt getrokken om een hint of tip weg te geven. Maar ben gerust, ook deze week zijn er weer nieuwe hints die het maar al te duidelijk maakt wie dit jaar met de scepter mag zwaaien. Deze hints zijn:
- Iedereen kent hem;
- Een echte duizendpoot.

Om het lijstje compleet te maken zijn ook nog alle voorgaande hints benoemd:
Hint 1: Hij is er graag bij;
Hint 2: Hij woont aan deze kant van de kanaal;
Hint 3: Je komt hem regelmatig tegen;
Hint 4: Van alle markten thuis;
Hint 5: Hij begeeft zich op bekend terrein;
Hint 6: Hij heeft een gezin.

Volgende week volgen de laatste twee hints via de media. De 11e hint wordt zoals altijd op het bordes van de carnaval gegeven door de grootvorst. Zij zien jullie graag op 13 november.