Afbeelding

Welkom bij van Ganzerharte

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Bijna is het weer zover. De 11e van de 11e komt er weer aan en wie heeft er niet naar uitgekeken om samen met vrienden en bekenden gezellig te genieten van een van de Ganzekwekavonden, de Ganzegatse optocht, Bourgondival of het Ganzegatse dweilen? Of ben je benieuwd wie het komende carnavalsseizoen de scepter gaat zwaaien samen met zijn partner over Ganzegat? Kom dan naar de prinsbekendmaking van de jeugdprins, jeugdprinses, en Prins Carnaval op 13 november op het bordes van De Couwenbergh; midden in Ganzegat, lekker in de buitenlucht.

Om lekker in de buitenlucht je betrokkenheid aan Ganzegat en aan carnavalsvereniging de Ganzegatters te tonen is er een nieuw initiatief ontstaan. De van Ganzerharte Club is een verzameling van allerlei mensen die Ganzegat een warm hart toedragen. Dit komt mede tot uiting door het dragen van een unieke jas met achterop het logo van de Ganzegatters. Deze jas staat voor de betrokkenheid en saamhorigheid in het mooie Ganzegat en laat zien ‘jij hoort erbij’!

Wil jij niet in de kou staan tijdens deze carnaval en de daarop komende carnavalsjaren? Meld je dan aan bij van Ganzerharte. Ga naar de Boerenbond om jouw persoonlijke van Ganzerharte jasje aan te passen en vul het bestelformulier in. Zij zorgen ervoor dat het bestelde van Ganzerharte-jasje in de door jou gekozen maat wordt gemaakt.

Als lid van Van Ganzerharte koop je de jas voor €66,00 en het daarbij behorende jaarlijkse prins embleem voor €11,00, dat is dus samen €77,00. Hierna koop je jaarlijks het nieuwe prinsembleem voor €11,00. Daarnaast verwelkomen ze jou graag op het jaarlijkse van Ganzerharte-bal waarvoor je de uitnodiging jaarlijks ontvangt. Op het van Ganzerharte-bal zullen de schitterende jasjes jaarlijks worden uitgereikt en zullen ze namens alle jasdragers ook elk jaar een financiële donatie doen aan een gekozen sociaal doel uit het mooie Ganzegat. De jasjes worden mede mogelijk gemaakt door Bart Moons van de Houtse Bazar en Liesbeth Manders.

Let op: de oplage van de jasjes is niet onbeperkt, dus op naar de Boerenbond en meld je aan bij de van Ganzerharte Club.