Afbeelding

Bekendmaking boerenbruidspaar Raopersgat

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - De C.B.R. hoopt op zaterdagavond 13 november tijdens het Prinsenbal van CV de Raopers bij De Koekoek het nieuwe boerenpaar van Raopersgat bekend te kunnen maken. Aanscherping van de coronamaatregelen door het aanhoudend oplopend aantal besmettingen zou immers zomaar weer roet in het eten kunnen gooien.

De kiescommissie van de boerenbruiloftorganisatie heeft in elk geval weer een trouwlustig stel gevonden dat zich op maandag tijdens carnaval in d’n onecht wil laten verbinden. Uit de volgende hints zou je kunnen opmaken wie het zijn:
1) Ze zijn er niet vies van;
2) ICT daar heeft hij iets mee;
3) Elke dag is anders;
4) Het is nogal eens dat het lichtje laat uit gaat;
5) Ze hebben iets met 3399.

De 44e editie van de boerenbruiloft is op maandag 28 februari 2022 in het Raopershuis aan de Grotenhof in Lieshout. Daar wordt tijdens een openbare en voor iedereen gratis toegankelijke ceremonie het onecht huwelijk voltrokken en aansluitend ludiek ingezegend. Ook de overige commissieleden zijn nieuwsgierig wie er op carnavalsmaandag voorafgaande aan de huwelijksvoltrekking op de boerenkar zullen zitten en begeleid door Ut Aaw Herremenieke van Liessent, familie, vrienden en andere belangstellenden een rondgang door het dorp maken.