Afbeelding

Opening winterseizoen Buurtpreventieteam

Algemeen

Beek en Donk - Met een lezing door Gerrit van Zanten, hoofd team wijkagenten in Laarbeek, gevolgd door een koffietafel voor alle leden, heeft het buurtpreventieteam Beek en Donk afgelopen zaterdag 30 oktober het startschot gegeven voor het winterseizoen 2021/2022.

Mocht u nog niet eerder van het buurtpreventieteam gehoord hebben: op dit moment bestaat de groep uit 22 mensen die in de avonduren in tweetallen door Beek en Donk wandelen, waarbij ze hun oren en ogen goed open houden om te letten op onregelmatigheden, misstanden etc. Komend najaar gaan ze de vierde winterperiode in.

Hoeveel tijd kost mij dat?
U bepaalt zelf elke maand welke dag of dagen en op welk tijdstip je kunt en hoe lang je wilt lopen/fietsen. Als je toch al regelmatig loopt, is dit een goede gelegenheid om het aangename met het nuttige te combineren. Behalve dat het een gezonde bezigheid is, zet je je ook nog op een nuttige manier in voor de gemeenschap en als je toch al regelmatig een ronde loopt, hoeft het je geen extra tijd te kosten.

Meer informatie?
Mocht u meer informatie willen of zich willen aanmelden dan kan dat via www.buurtpreventiebeekendonk.nl of via een mailtje naar buurtpreventiebeekendonk@gmail.com. Iemand van het bestuur neemt dan contact met u op om vragen te beantwoorden en u de nodige informatie te verstrekken. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Hoe meer mensen deelnemen, hoe vaker ze kunnen lopen.