Moeizame wedstrijd voor Flamingo’s

Sport

Mariahout - De laatste buitenwedstrijd voor Flamingo’s 1 werd gespeeld in Olland. Daar speelden zij tegen Odisco 1.

Na twee minuten werd het eerste doelpunt van de wedstrijd gescoord door Odisco. Na deze korte kans onder de korf wisten zij even later ook van afstand te scoren waardoor zij met 2-0 voor kwamen te staan. Meteen daarna kreeg Flamingo’s een vrije bal en deze werd benut door Ada Kornuijt. Even later wist Odisco kort na elkaar weer twee keer te scoren waardoor het 4-1 stond. In de aanval die daarop volgde wist Elja Maas een doorloopbal binnen te gooien en een paar minuten later wist Rosa Maas te scoren van onder de paal. Daardoor was het verschil nog maar een punt. Een paar minuten voor het einde van de eerste helft wist Odisco toch nog te scoren, waardoor de ruststand 5-3 werd.

Na de rust werd de wedstrijd aan beide kanten lastiger. Het was moeilijk om tot goede kansen te komen. Flamingo’s had het verdedigend goed neergezet waardoor Odisco ook erg aan het zoeken was naar kansen. In de achtste minuut van de tweede helft wisten zij toch een gaatje te vinden en te scoren. De aanval van Flamingo’s was heel erg naar het zoeken naar kansen, maar de aanvallen liepen niet goed, mede doordat de dames van Odisco veel ballen afvingen. Na veel wissels om iets te veranderen in de aanval lukte het Elja Maas uiteindelijk in de laatste drie minuten voor het einde van de wedstrijd om van afstand een bal binnen te schieten. Jammer genoeg wist Odisco daarna ook nog te scoren. Rosa Maas scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, en zo eindigde de wedstrijd in 7-5.