Afbeelding

Uitnodiging voor Alzheimercafé Gemert-Bakel-Laarbeek

Algemeen

Laarbeek/Gemert - De deur van het Alzheimercafé staat op dinsdag 9 november weer open. Dan nodigen zij mensen met dementie, hun naasten, vrijwilligers en belangstellenden van harte uit voor een ontmoeting in Cultuurhuis De Eendracht, aan de St.Annastraat 60 in Gemert.

Vanaf 19.00 uur wordt u ontvangen met een gratis kopje koffie en om 19.30 uur start het programma. Deze maand is het onderwerp ‘bewegen en dementie’. Ook voor mensen met dementie is in beweging blijven belangrijk. Natuurlijk moeten de activiteiten niet te zwaar, te moeilijk of juist te licht of te makkelijk zijn. Het belangrijkste is dat je er samen met degene met dementie plezier aan beleeft.

Bewegen hoeft ook niet in groepsverband. Wandelen, tuinieren en het huishouden doen zijn ook goede vormen van beweging. Het helpt als je bewegen onderdeel maakt van de dagelijkse rituelen. Bewegen, een belangrijk onderwerp waar ze het op 9 november graag met u over gaan hebben. Het Alzheimercafé is er iedere tweede dinsdag van de maand en de zaal is open van 19.00 tot 21.30 uur. In 2021 bent u nog welkom op 9 november en 14 december.