Afbeelding
Foto: RdR

Teams TTV Een en Twintig klaar voor toppers

Sport Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig 2 staat door een keurige 8-2 overwinning op het hoogste team van Geenhoven nog steeds bovenaan in hun poule in de 3e klasse. Dat Jordi Kivits, die tijdelijk invalt om wedstrijdritme te behouden, alle wedstrijden won, mag geen verrassing genoemd worden. 

Jammer was wel dat hij met samen met Stefan Hamelijnck de dubbelwedstrijd niet in winst om kon zetten. Stefan Hamelijnck komt steeds beter tot zijn recht met zijn nieuwe speelstijl en wist twee individuele wedstrijden te winnen. Jeroen Engelhart won alle drie zijn wedstrijden, wat de einduitslag op 8-2 bracht. Komende donderdag speelt TTV Een en Twintig 2 de topper tegen Bergeijk, dat tevens met 8-2 won. In punten staan de twee teams nu gelijk, de wedstrijd van komende donderdag kan voor een beslissing in de kampioensrace gaan zorgen. 

Het derde team van TTV Een en Twintig nam het afgelopen donderdag op tegen Veldhoven 7. Bert Coolen, Joost van Goch en Guido Graat wonnen allemaal één partij. Omdat ook de dubbelpartij verloren ging, bleef de teller op drie gewonnen punten staan, uitslag 7-3. De stand bovenaan in de poule is spannend: drie teams staan dicht bij elkaar en maken allemaal nog kans op de titel. De wedstrijd van Een en Twintig 3 tegen ATTC’77 3 komende vrijdag is dan ook een ware topper. 

Het 7e team van TTV Een en Twintig verloor nipt met 4-6 van MTTV uit Mierlo. Christi Eekels won knap twee wedstrijden, Hamed Alisedaghat en Jolanda Biemans waren beide goed voor één winstpartij. TTV Een en Twintig 7 is een mooie middenmoter in de 7e klasse. Wanneer Biemans en Alisedaghat wat meer ervaring opdoen, is het in de toekomst zeker mogelijk dat dit team een klasse hoger gaat spelen.