Rajan van Aar
Rajan van Aar

ATTC´77 viert feest

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Alle teams van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel kwamen afgelopen weekend in actie en ook twee jeugdleden namen deel aan alweer de derde duo competitie.

Onder begeleiding van trainer Jeroen Doensen speelden Tjeerd van Rijbroek en Tjerk Knukkel een goede wedstrijd. Tjerk won zijn beide wedstrijden en Tjeerd won één keer en verloor zijn andere wedstrijd nipt met 11-9 in de vijfde game. De dubbel werd overtuigend gewonnen wat hen een glansrijke 4-1 overwinning bracht. Na de wedstrijden werd het traditionele ‘rond de tafel’ gespeeld waarbij Tjeerd het tot de laatste vijf spelers bracht. Wederom een gezellige activiteit voor de beginners uit de regio.

In de tweede klasse L speelde het tweede team tegen Attaque 1 in Sint-Oedenrode. De spelers waren goed aan elkaar gewaagd en er werd menig vijfsetter gespeeld. Uiteindelijk wisten Johan Voorhout, Frederieke van de Poel en nieuwkomer bij ATTC Rajan van Aar ieder twee wedstrijden te winnen evenals de dubbel. Met deze 3-7 overwinning is de tweede plek in de poule verder verstevigd.

Het derde team is volop in de race om het kampioenschap samen met Een en Twintig 3 en Veldhoven 7. Jeroen van der Heijden, Vincent Braak en Jeroen Doensen speelden deze week thuis tegen Hekkensluiter Flash 7. Jeroen van der Heijden won al zijn wedstrijden inclusief de dubbel met Jeroen Doensen. Bij Jeroen Doensen liep het niet zo lekker. Hij won alleen van René Kramer, maar gelukkig won Vincent twee wedstrijden, waardoor de eindstand 7-3 werd. Door de 7-3 nederlaag van Een en Twintig tegen Veldhoven staan ATTC en Een en Twintig samen boven aan met 43 punten op de voet gevolgd door Veldhoven met 40 punten. Vrijdag 12 november staat de derby tegen Een en Twintig op het programma in de eigen zaal aan de Jan van Rixtelstraat.

Afgelopen weekend is tijdens de jaarlijkse feestavond de nieuwe website van ATTC gelanceerd: www.attc77.nl. Henk Buiting heeft de oude website samen met Dorette van den Elsen in een modern jasje gestoken en gemaakt tot een overzichtelijke site. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje op te nemen.