Afbeelding

Meidenevent in Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Zaterdag organiseerde Hilde ten Thije en Esther Smeets alweer het negende meidenevent met een superleuke workshop chocolade maken. De meidenevents zijn speciaal voor meiden met autisme in Laarbeek en omgeving in de leeftijd van 12-18 jaar. Met de events willen ze meiden een leuke dag laten beleven waarbij ze op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. En mooi meegenomen: misschien geeft het nieuwe inspiratie voor hobby’s, vrije tijd en werk.

In de workshop gingen acht meiden aan de slag met het maken van eigen chocoladeletters en technieken om chocolade te kleuren. Tot slot hebben ze bonbons gemaakt waarin ze al hun creativiteit kwijt konden, in alle soorten, maten en patronen. Maar natuurlijk was er ook genoeg tijd voor een drankje en om lekker bij te kletsen. De meiden gingen met een grote zak zelfgemaakte chocolade naar huis.

De meidenevents worden zes keer per jaar georganiseerd in Laarbeek. Zo organiseerden ze eerder bijvoorbeeld een kookworkshop, beautyworkshop, een fotopuzzeltocht en een workshop schilderen. Ben of ken jij een meisje met autisme tussen de 12 en 18 jaar of vind je het zelf leuk om mee te doen? Meld je dan aan via https://wijzerdankzij.nl/meidenevent/.

De meidenevents zijn een initiatief van Hilde ten Thije en Esther Smeets en worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Heb jij een hobby of werk en vind je het leuk om daar een workshop over te geven? Stuur dan een mail hilde@thijdingen.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding