Afbeelding

Prinsenbal Raopersgat start een uur eerder

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - De spanning stijgt in het carnavaleske Raopersgat. De roddels in Lieshout gaan van oor tot oor over wie het wel eens zou kunnen worden. Maar ja, alles blijft nog gissen. Men weet het pas zeker op het prinsenbal van zaterdag 13 november aanstaande. 

Gezien de huidige situatie volgen zij de richtlijnen vanuit het RIVM. Toegang tot het prinsenbal is alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Gezien de huidige sluitingstijd in de horeca wordt het prinsenbal met een uur vervroegd. Het jeugdprinsenbal zal starten om 18.11 uur, waarna om 20.11 uur het prinsenbal zal starten. De verwachting is dat de nieuwe hoogheden om 22.11 uur bekend gemaakt gaan worden.

Ze gaan er ook vanuit dat de prinsencommissie van dit jaar er helemaal klaar voor is, en weer een schitterende show heeft voorbereid om de nieuwe prins op het podium van café/zaal de Koekoek te laten verschijnen. Natuurlijk hoopt de organisatie op vele nieuwsgierige mensen. Ook de hints geven al het een en ander prijs, maar desondanks blijf het moeilijk om met zekerheid te zeggen wie dit jaar met de scepter zal zwaaien, en wie dan wel zijn adjudant zal zijn. De zesde hint luidt: ‘Hij doet er zijn tijd over’. Iedereen is van harte welkom bij de geweldige opening van het carnavalsseizoen 2021/2022, maar bescherm jezelf en andere gasten en volg de richtlijnen op.