Afbeelding
Foto: Mark Barten

Nieuwe locatie met werkplekken team LEV

Algemeen

Laarbeek - LEV Laarbeek bestaat inmiddels alweer bijna twee jaar. Het team telt ongeveer 14 medewerkers en bestaat uit Dorpsondersteuners, Jongerenwerkers, Maatschappelijk Werkers, Sociaal Raadslieden en Sociaal Cultureel Werkers. 

Zij zijn met name te vinden in de verschillende Dorpshuizen in Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. Hier kunnen inwoners met al hun vragen terecht. Er worden spreekuren gedraaid, er vinden ontmoetingen plaats en er worden, samen met inwoners, speciale activiteiten georganiseerd. Het team legt daarnaast ook huisbezoeken af en is dagelijks telefonisch te bereiken via 0492-328800.

Sinds 1 november heeft het team een aantal werkplekken bij Ondernemerscentrum De Koppel. Op deze plek voeren zij een deel van hun kantoorwerkzaamheden, teamvergaderingen en belafspraken uit. Meer informatie over wat het team in Laarbeek doet vind je via www.levlaarbeek.nl. Heb je een vraag of een goed idee? Kom dan gerust een keertje langs in één van de Dorpshuizen of neem telefonisch contact op. LEVLaarbeek helpt je graag!