Afbeelding

Lever uw postcodeloterijkaartje in voor het goede doel

Algemeen

Laarbeek - De postcodeloterij heeft afgelopen week kaartjes gestuurd naar de deelnemers. Deze zijn in te wisselen bij de Albert Heijn voor ‘beter leven boodschappen’. Mocht u niks met deze kaart doen, dan vraagt Wendy Beniers uit Mariahout u om deze in te leveren bij onderstaande adressen.

Wendy: “Ik wil ze ook bij u komen ophalen. Stuur hiervoor een mailtje naar: boruske30@hotmail.com. Ik zamel de kaarten in voor de minima van Laarbeek. Zo kunnen we net als vorig jaar wat extra boodschappen voor de feestmaand bij degene brengen die het hard kunnen gebruiken.”

De kaart dient echter wel geactiveerd te worden en dat kan kosteloos. Zonder activatie is de kaart niet geldig. Wendy: “De afgelopen dagen hebben we al een aantal kaartjes ontvangen. Hopelijk volgen er nog meer! Alvast dank voor alle lieve hulp.”

De kaarten kunnen ingeleverd worden bij: Snoeperij Jantje (Aarle-Rixtel), GoedeMorgen Media (Beek en Donk), brievenbus Kerk (Lieshout) en op de Heieindseweg 18 in Mariahout. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Wendy Beniers via 06--20205319.