Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R

Sinterklaas bijna in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Naar aanleiding van de persconferentie heeft de Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel overleg gehad met de burgemeester en met enkele kleine aanpassingen gaat het feest gelukkig door! Zondag 14 november 12.45 uur verwachten ze de aankomst van de goedheiligman en zijn pieten per stoomboot in de Passantenhaven.

Na aanleg van de boot gaat de Sint in optocht naar de Dreef. Langs de route Klokkengieterstraat, Dorpsstraat, Kannelustweg, Malthezer, en Duivenakker is voldoende plek om ruime afstand te houden. Ook Sinterklaas houd dit jaar iets meer afstand maar hij zwaait natuurlijk graag iedereen toe! 

Nadien is iedereen van harte welkom in de Dreef. Start programma 14.00 uur, zaal open vanaf 13.15 uur. In de Dreef hanteren ze vanaf 12 jaar oud het coronatoegangsbewijs. Om een goede doorstroom mogelijk te maken vragen zij u bij de toegangspoort uw QR-code al bij de hand te houden inclusief een geldig legitimatiebewijs. Tijdens de show van Sinterklaas en zijn pieten zijn er vaste zitplaatsen. Op deze manier maken ze er voor de kinderen van Aarle-Rixtel weer een grandioos feest van.