Jongens Bedovo in actie
Jongens Bedovo in actie

Alles of niets voor Bedovo

Sport Sport

Beek en Donk - Bedovo Dames 2 blijft koploper na een 3-1 winst, en ook de Heren en de Recreanten zetten hun zegereeks voort. Meiden A pakt een punt tegen de koploper en Dames 1, de Jongens en Meisjes C gaan met 4-0 onderuit. 

De dames van Bedovo ontvingen zaterdag thuis Polaris 1, een bekende sterke tegenstander. De eerste set ging lang gelijk op. In spannende ralleys met prachtige acties aan beide zijden was het een feest om de dames te zien spelen. Helaas lukte het Van der Vliet/ Bedovo D1 niet om deze set te verzilveren. Daarna groeide het vertrouwen bij Polaris. Ondanks een all-round sterk spelende Karlijn Verhofstad, bleek Polaris vandaag een maatje te groot: 0-4. 

Heren recreanten
Na twee weken rust herpakken de recreanten hun wedstrijdritme met Hans en Marco als spelverdelers, Inse en Maarten als blokkeerders en Koen en PJ op buiten. De eerste set begint niet sterk, maar problemen bij de tegenstander zorgden toch voor setwinst. In de tweede set vinden de heren hun ritme terug en de wedstrijd wordt met verve uitgespeeld. Opnieuw 3-0 winst.

Meisjes C
Meisjes C begint deze week goed en wint het eerste punt. Het lukt goed om de bal drie keer over te spelen en de punten worden lang gelijk verdeeld. Tegen het einde van de set slaat Skunk echter een gat en gaat setwinst verloren. In de tweede set wordt er hard gewerkt en Bedovo weet veel ballen op verrassende manier terug te brengen. Het mag helaas niet baten. Set 3 en 4 hebben een zilveren randje door de services van Rinske en Nikki, maar ook deze worden niet gewonnen. Geen punten, wel een mooie wedstrijd.

Café Thuis/ Bedovo H1
Vorige week speelde Bedovo al met succes tegen Pegasus H1, dus dat belooft veel goeds voor de return in eigen huis. Met de luxe van twee spelers op de bank beginnen de heren traag, maar gestaag. Ontspannen wordt de eerste set gewonnen. Te ontspannen misschien, want in set 2 gaat Bedovo verdedigend de fout in. Er komen twee time-outs aan te pas om de zaken weer op orde te krijgen. Gelukkig is dat voldoende voor de setwinst. Set 3 en 4 zijn een formaliteit met fantastisch spel aan Beek en Donkse zijde. De heren zetten hun perfecte score voort.