Wendy van Deursen
Wendy van Deursen

Spannend slot competitie voor teams TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - Tafeltennisvereniging Een en Twintig wacht een spannend slot van competitie.

TTV Een en Twintig 5 beleefde vele spannende momenten in het treffen met de tafeltennisvrienden uit Stiphout. De einduitslag was 5-5. Dirk van der Venne had zijn dag niet en wist geen wedstrijd te winnen. Rolf Hendricksen was afgelopen donderdag heer en meester en wist alle drie de wedstrijden te winnen. Één game werd zelfs het 11-0 gewonnen. Roel Beekmans haalde twee punten binnen. In de dubbel kwamen Hendricksen en Beekmans er niet aan te pas en werd geen enkele game gewonnen. Over twee wedstrijden moet blijken of de vijf behaalde punten voldoende zijn om mogelijke degradatie te voorkomen of om eventuele promotie te bewerkstelligen. Alles in deze poule is nog mogelijk. 

Het zesde team van TTV Een en Twintig boekte thuis een grote overwinning op Unicum. Door de 9-1 overwinning blijft dit team meedoen om het kampioenschap. De tweede plaats in de poule is nagenoeg veilig gesteld. Deze plaats is belangrijk omdat in eventuele promotie/degradatie-wedstrijden nog promotie naar de 6e klasse kan worden afgedwongen. Kevin Biemans en Tarek Abou Saada wonnen al hun wedstrijden, Jolanda Biemans wist in twee wedstrijden de punten bij TTV Een en Twintig te houden.

Algemene ledenvergadering
Afgelopen zondag hield TTV Een en Twintig haar 72e Algemene Ledenvergadering. Wendy van Deursen is onder luid applaus van de aanwezige gekozen tot bestuurslid, terwijl Jeroen Engelhart (voorzitter) en Bart Vaessen (secretaris) juist de omgekeerde weg bewandelden: zij traden af. Beide afgetreden bestuursleden werden door de leden in het zonnetje gezet, net zoals de vele jubilarissen: Ad van den Heuvel (70 jaar lid), Ad Coolen (40 jaar lid), Mari Vereijken (40 jaar lid), Rowena de Haas (25 jaar lid), en Willy van Neerven (25 jaar lid). Al bij al een geslaagde vergadering bij een gezonde sportvereniging.