Afbeelding
Foto:

Toneelvereniging de Vriendenkring stelt ‘de Erfenis van tante Bella’ nog even uit

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Toneelvereniging de Vriendenkring heeft besloten om het toneelstuk ‘de Erfenis van tante Bella’ nog even uit te stellen. Dat wil niet zeggen dat de acteurs stilgezeten hebben de afgelopen maanden. Integendeel, er is heel wat afgelachen bij de repetities de laatste tijd. En dat ondanks de coronaperikelen die heel het land en de wereld in zijn greep heeft.

Maar u, als grote familie die de Vriendenkring rijk is, wordt vandaag of morgen zeker weten getrakteerd op een heerlijk avondje ontspannen genieten met het toneelstuk ‘de Erfenis van tante Bella’. De spelers zijn er allang klaar voor en ze staan te trappelen om voor u te spelen in maart/april 2022. De extra verdieping van hun rol tijdens de laatste repetities geeft hun de mogelijkheid het stuk nóg hilarischer neer te zetten.

De ene wordt nog wulpser, en de ander heeft enorme spataderen. Maar daar weten ze bij de Vriendenkring wel raad mee. Het motto is dan ook: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Als u het daarmee eens bent dan zijn zij benieuwd naar uw verhaal. Duik nog eens terug in het verleden van de stukken die de toneelvereniging voor u speelde en stuur een kaartje of mail naar de Vriendenkring met uw leukste moment. Dit kan naar devriendenkringlieshout@gmail.com en wie weet deelt u mee in ‘de Erfenis van tante Bella’. Wordt vervolgd.