Afbeelding
Foto: Rob van Kaathoven

Aangepaste wijnactie Harmonie St Caecilia

Algemeen

Lieshout/Mariahout - Een elegante rode, of een frisse witte wijn. Harmonie St Caecilia heeft weer prachtwijnen in de aanbieding tijdens haar jaarlijkse wijnactie. Een mooi cadeau om weg te geven, maar ook heerlijk om zelf van te genieten tijdens het (kerst)diner.

Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt St Caecilia het niet gepast om huis-aan-huis rond te gaan. Daarom is er voor dezelfde opzet als vorig jaar gekozen. Door middel van bestellingen kunt u alsnog de ‘Vin du Kiosque’ kopen en zo de harmonie steunen. Komende week vindt u een bestelformulier in de brievenbus, daarnaast is bestellen ook mogelijk via www.harmonielieshout.nl.

De wijnen
In het assortiment dit jaar een ‘Cabernet Sauvignon/Merlot’ uit het Zuid Franse Carcassonne. Een zacht-drinkende elegante wijn voor alledag. De witte wijn komt uit de Pays d’Oc van Frankrijk. De wijn heeft een intens frisse en charmante geur van groene appel met tonen van grapefruit en perzik. Sappig, levendig en smaakvol.

St Caecilia brengt met concerten muziek in de dorpen. Van klassieke muziek tot pop en daverende shows. Daarnaast is St Caecilia present met serenades bij feesten en jubilea en verzorgt de club muzieklessen voor de jeugd. Dit alles is niet mogelijk zonder steun van anderen. Met de wijnactie kan St Caecilia net dat tandje meer doen voor de gemeenschap en haar muziekleerlingen. Steun St Caecilia en geniet zelf van een goed glas wijn.