Jongens Bedovo in actie

Bedovo jongens B boekt eerste zege van het seizoen

Sport Sport Sport

Beek en Donk - Beide eerste teams van Bedovo gingen dit weekend onderuit. Dames 1 verloor met 4-0 tegen hekkensluiter Flamingo’s dames 1. De tot nu ongeslagen heren verloren op een late doordeweekse avond onverwacht met 0-4 tegen ODI. De heren recreanten stuitten weer op weinig weerstand en wonnen overtuigend, maar ook de dames recreanten gingen met 0-3 onderuit. Gelukkig wisten de jongens van Bedovo de volleybalweek goed te maken. Zij wonnen zaterdag hun eerste wedstrijd in de B-jeugd.

De jongens van Bedovo stunten met hun eerste winst van het seizoen. Vooralsnog is het de jongens niet voor de wind gegaan, maar afgelopen zaterdag was daar dan eindelijk de eerste zege. Collectief liet het team zien dat zij sinds het begin van het seizoen enorm gegroeid zijn. Daarnaast blonk Jan van de Berg uit met sterke services en goed positiespel. In vijf spannende sets trok Bedovo aan het langste eind en boekte een 2-3 overwinning.

Café Thuis/ Bedovo H1
Waar de jongens van Bedovo dit weekend boven zichzelf uitstegen, werden de heren met beide benen op de grond gezet. Op donderdagavond speelde Café Thuis/ Bedovo heren 1 tegen nummer 3 ODI. Zoals vaker dit seizoen kwamen de heren traag op gang. Maar waar dit normaal laat in de 1e set wordt rechtgezet, kreeg Bedovo de achterstand nu niet ingehaald. De tweede set ging hopeloos verloren. In de derde set leek Bedovo dan eindelijk terug in de wedstrijd te komen, maar in de eindfase was ODI opnieuw te sterk. Zelfs de eer van de vierde set bleek niet veilig. Kortom, een teleurstellende 4-0 nederlaag die de heren graag rechtzetten in de aankomende partij tegen de koploper.

Van der Vliet Bedrijfswagens/ Bedovo D1

Tegen de hekkensluiter hoopte de dames zaterdag op meer succes. Maar al in de eerste set bleek dat moeilijker dan vooraf verwacht. Tegenover de dames stond geen team dat je op de onderste plek zou verwachten. Overrompeld door sterk spel van de tegenstander kwam Bedovo moeilijk in haar spel. Voor iedere mooie actie volgde ook een persoonlijke fout. Het werd een teleurstellende zaterdagmiddag met één lichtpunt. Amy Ket debuteerde glansrijk en liet zien dat zij een welkome aanvulling is voor de Dames van Bedovo.