Afbeelding

Seniorenvereniging Beek en Donk bezorgt een verrassing op ruim 500 ledenadressen

Algemeen

Beek en Donk - De afgelopen dagen hebben alle bezorgers van Seniorenvereniging Beek en Donk weer extra werk gehad. Naast het eigen maandblad Het Bedonkske en dat van KBO-Brabant, het ONS-magazine, werd er bij ruim 500 adressen van de leden een leuke verrassing bezorgd.

De vereniging, opgericht op 16 oktober 1951, bestaat 70 jaar en heeft dus een jubileumjaar voor de boeg. Om deze reden vond het bestuur het gepast om een cadeautje met een kersttintje te bezorgen vanwege de feestmaand die eraan komt. Ook voor deze attentie koos het bestuur weer voor een lokale ondernemer, namelijk koffie-/theehuis annex cadeauwinkel ‘Knus bij Marie’, gerund door Marieke de Groot. Zij werd hiervoor in september al benaderd omdat men toen al aan zag komen dat een feest er niet in zou zitten. 

Dankzij het meedenken, haar creativiteit en de moeite die ze heeft gedaan, is het gelukt om alles op tijd rond te krijgen. Het was een heel gepuzzel vanwege leveringsproblemen (soms was iets snel uitverkocht, kwam nieuwe aanvoer langzaam op gang en hielden leveranciers zich niet aan hun belofte) en daarom is er ook enig verschil in de presentjes. Het bestuur van de Seniorenvereniging Beek en Donk is blij dat ze op deze manier toch iets feestelijks kunnen schenken aan de leden. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.