De finalisten van de Jumbo kookwedstrijd. Vooraan vlnr: Linsey Kweens, Wim Maas, Ellen Brouwers-Dekkers, Anita van Stokkum, Nicole de Leest en Monique Jonkers. Achteraan vlnr: Albert van den Bogaard (Jumbo Laarbeek) en juryleden Bram van Duijnhoven, Christa Migchels en Anja Aarts
De finalisten van de Jumbo kookwedstrijd. Vooraan vlnr: Linsey Kweens, Wim Maas, Ellen Brouwers-Dekkers, Anita van Stokkum, Nicole de Leest en Monique Jonkers. Achteraan vlnr: Albert van den Bogaard (Jumbo Laarbeek) en juryleden Bram van Duijnhoven, Christa Migchels en Anja Aarts Foto: Joost Duppen

Jumbo receptenboek verkrijgbaar

Algemeen

Laarbeek - Een jaar lang werd gestreden om wie zich de beste hobbykok van Laarbeek mocht noemen. Een wedstrijd van Jumbo-supermarkten, met als grote winnaar Linsey Kweens. Zij won met haar versie van Bourgondisch Zuurvlees. Alle recepten zijn nu gebundeld in een receptenboek.

Maar liefst 48 Laarbekenaren stonden met hun recept het afgelopen jaar in DeMooiLaarbeekKrant. Zes periodewinnaars streden begin november om de hoofdprijs, met Linsey Kweens als winnaar. Alle deelnemers aan de receptenwedstrijd mogen vanaf 1 december gratis een receptenboekje komen ophalen Deelnemers uit Mariahout en Lieshout bij de Jumbo in Lieshout en deelnemers uit Beek en Donk en Aarle-Rixtel bij de Jumbo in Beek en Donk.

Vanaf 1 december zijn de boekjes ook te koop voor iedereen, die nog eens een van de heerlijke recepten zelf wil klaarmaken. De receptenboekjes kosten € 9,95 en zijn verkrijgbaar bij de twee Jumbo-filialen in Laarbeek.