Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Laatste Repaircafé van 2021

Algemeen

Laarbeek - Het laatste Repaircafé van dit jaar vindt op 4 december 2021 plaats in Beek en Donk. U bent van harte welkom aan het Wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk. 

In deze tijd van Black Friday, Sinterklaas en Kerstcadeaus is het goed om stil te staan bij duurzaamheid. Kan het kapotte koffiezetapparaat, de printer of een ander elektronisch apparaat nog gerepareerd worden? Bij het Repaircafé in Beek en Donk staan mensen voor u klaar die u vaak kunnen laten zien dat er nog een tweede kans mogelijk is. Vaak is de ingreep makkelijker dan u denkt en zijn de kosten via een vrijwillige bijdrage laag. ‘Weggooien is zonde, gun het apparaat een tweede ronde’ gaat zeker in deze tijd van snel iets kopen op. Via het Repaircafé draagt u bij aan duurzaamheid ten gunst van u eigen portemonnee.

Door Corona werkt het Repaircafé op afspraak. Stuur een mailtje naar repairlaarbeek@gmail.com waarin u aangeeft wat u gerepareerd wilt hebben en u ontvangt snel een afspraak met een tijdstip waarop u welkom bent. Dat voorkomt dat u lang moet wachten. Tijdens de reparatie is er uiteraard koffie. U bent van harte welkom op 4 december 2021. Het eerste Repaircafé van 2022 is op vrijdag 7 januari 2022.