Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Geslaagd Wintertoernooi TV ‘t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Het jaarlijks terugkerende open Wintertoernooi vond van 11 t/m 21 november plaats op TV ’t Slotje. Zoals alle anderen jaren werd het toernooi gekoppeld aan een thema en dit jaar waande je je in een heuse jungle. 

Al slingerend tussen de lianen, apen en andere wilde dieren, waren er maar liefst 289 sportievelingen die zich in de jungle durfde te wagen. Even werd het nog spannend of het toernooi door zou kunnen gaan i.v.m. de aangescherpte coronaregels, maar gelukkig werd snel duidelijk dat het toernooi toch plaats mocht vinden. Ondanks het feit dat de kantine beperkt open mocht zijn, was iedereen blij om toch een balletje te mogen slaan.

Het weer werkte gelukkig mee en er werden veel mooie, maar vooral sportieve wedstrijden gespeeld. Zaterdag werden de kwart en halve finales gespeeld om vervolgens op zondag te strijden voor de kampioenstitel. Als afsluiting van het toernooi stond er op zondagmiddag een spannende finalewedstrijd gepland in de heren dubbel 3. De winst werd in deze mooie wedstrijd genomen door Jorg Gussenhoven van TV ’t Slotje zelf, die samen speelde met een pupil, welke hij vroeger zelf training heeft gegeven.

Terugkijkend op een sportief en mooi toernooi, hoopt de toernooi commissie volgend jaar weer op een grote opkomst. Of je jezelf dan terug zult vinden in sprookjesland, de Caribische eilanden of misschien een onbewoond eiland, blijft nog even een geheim.