Gijs Oprins won knap als invaller bij TTV Een en Twintig 2.
Gijs Oprins won knap als invaller bij TTV Een en Twintig 2.

Woensdagochtend tafeltennis voor iedereen bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - De afgelopen vrijdag ingestelde avondlockdown heeft als direct gevolg dat de tafeltennisavonden van TTV Een en Twintig op maandag- en donderdagavond voorlopig niet meer kunnen plaatsvinden.

Om toch in vorm, en nog veel belangrijker: in beweging te blijven, overwegen veel spelers van TTV Een en Twintig om gebruik te maken van de mogelijkheid om op woensdagochtend te spelen. De tafeltennishal is dan beschikbaar van 9.00 tot 11.00 uur en wordt gevuld door spelers van allerlei niveau. 

Deze mogelijkheid is er niet alleen voor alle leden van TTV Een en Twintig, maar ook nieuwe spelers kunnen op woensdagochtend aan de slag. Zij kunnen vrijblijvend enkele keren komen spelen en beoordelen of zij de tafeltennissport net zo leuk vinden als de andere 90 leden van TTV Een en Twintig. Geïnteresseerden kunnen zich, met sportschoenen, melden bij de tafeltennishal aan de Otterweg. Wanneer ze (nog) geen tafeltennisbatje hebben, is dat geen probleem, deze zijn beschikbaar bij de vereniging.

TTV Een en Twintig 2 kampioen
Tegen Valkenswaard wisten Stefan Hamelijnck, Jeroen Engelhart en invaller Gijs Oprins de benodigde drie punten te halen om het kampioenschap veilig te stellen. Na een moeizaam begin, het team stond met 3-0 achter, wonnen Hamelijnck en Engelhart de dubbel. Daarna werden de andere punten binnengehaald, waarbij de winst van Oprins op sterspeler Erik Wulmsen een grote opsteker was.

Hoe dit team er komend seizoen uitziet, is gezien de blessures in het eerste team nog onzeker. Feit is dat dit team promoveert naar de tweede klasse. 

TTV Een en Twintig 6 kampioen
Afgelopen donderdag is het 6e team met zeven punten verschil op de nummer TTV Maashorst met overmacht kampioen geworden. Een prachtige 10-0 overwinning op het kansloze Veldhoven maakte aan alle onzekerheid een einde. Het basisteam, bestaande uit Tarek Abou Saada, Rob Udink Kevin Biemans en Jos De Gruyter promoveert hierdoor naar de zesde klasse. Gezien het aantal gewonnen wedstrijden en de stijgingen in ranking niet meer dan logisch.

Promotie/degradatie
Een en Twintig 3 heeft door een 4-6 overwinning op Never Despair één punt voorsprong op ATTC ’77 uit Aarle Rixtel opgebouwd. Hierdoor mag dit team spelen voor promotie naar de 3e klasse.

Een en Twintig 5 kwam net één punt te kort om zeker te zijn van klassebehoud en zal zich in een rechtstreeks duel moeten zien te handhaven in de 5e klasse.

Hoe en wanneer deze wedstrijden gespeeld worden is op dit moment nog niet bekend. Meer informatie over TTV Een en Twintig is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.