Linda Engels-Strijbosch
Linda Engels-Strijbosch

Linda Engels-Strijbosch lijsttrekker PvdA

Politiek

Laarbeek - Tijdens de ledenvergadering van afgelopen maandag hebben de leden unaniem gekozen voor Linda Engels-Strijbosch als PvdA-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Linda woont in Aarle-Rixtel en staat met haar gezin met jonge kinderen midden in de samenleving. Ze heeft Management, Economie en Recht gestudeerd. Momenteel is ze werkzaam in de supermarkt en vrijwilliger bij Laarbeek Schoon. 

Sinds 2020 is ze als commissielid Ruimtelijk Domein te volgen in de vergaderingen van de Laarbeekse politiek. Daar maakt ze zich sterk voor goed en betaalbaar wonen, voor vitale dorpskernen, veiligheid, duurzaamheid en milieu. Met Linda beschikt de PvdA over een lijsttrekker met de nodige kennis, met een sociaal hart en een groot rechtvaardigheidsgevoel.

De kandidatenlijst van PvdA Laarbeek bestaat in totaal uit 19 mannen en vrouwen die de PvdA een warm hart toedragen. Zittend raadslid Hans Strijbosch is lijstduwer. Hij zal de partij in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met raad en daad bijstaan.

De top-10:
Linda Engels-Strijbosch (40 jaar)
Gäby Vereijken (49 jaar)
Dirk-Jan Gloudemans (60 jaar)
Jeannette van der Sanden (52 jaar)
Jo Kobussen (77 jaar)
Saskia van Wijk (56 jaar)
Martijn van Ekert (21 jaar)
Ruud van de Kerkhof (44 jaar)
Thom van den Brule (56 jaar)
Peter Klomp (73 jaar)