Afbeelding
Foto: Andrea Rankovic

Nieuwe CD van Waizennutmar uit Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Waizennutmar heeft de coronatijd gebruikt om in de eigen studio een nieuwe CD op te nemen. 

Eigenlijk was de groep niet meer van plan om een vijfde CD op te nemen. Niet dat er onvoldoende nieuwe nummers waren. In tegendeel: het schrijven van liedjes was, na het uitbrengen in 2010 van de CD ‘Van Brabantse komaf’, onverminderd doorgegaan. Maar in een tijd van Spotify, Youtube en de usb-stick wordt het steeds moeilijker om CD’s aan de man/vrouw te brengen. Maar toen de groep zich realiseerde dat het dit jaar 55 jaar geleden is dat men was begonnen met muziek maken besloten ze om nog eenmaal de studio in te trekken. 

Vanaf begin 1966 heeft het drietal samen en/of met anderen steeds muziek gemaakt. Volgens Wikipedia betekent 55 jaar een ‘Wit-Gouden jubileum’; dus wel iets heel bijzonders. Het trio wilde dat de nieuwe CD de diversiteit van muziekstijlen, welke in loop der jaren werd gespeeld, zou weerspiegelen. En dat is aardig gelukt. Op deze CD treft u een breed scala van muziekgenres aan. Van rock en rol tot wals, van tango en beguine tot country en van reggae en feestmuziek tot ritme en blues. Dit alles overgoten met een Brabants sausje. 

Helaas is een datum voor een officiële presentatie, in verband met de coronabeperkingen, nog niet bekend. De groep heeft daarom besloten de CD met de titel ‘‘t-is ââlt wel iets’, met daarop 18 nieuwe nummers, reeds nu uit te brengen. Men kan deze kopen voor €6,50 bij Van den Heuvel Boek en Kantoor op het Piet van Thielplein 14 te Beek en Donk. Bestellen via info@waizennutmar.nl is eventueel ook mogelijk.