Afbeelding
Foto: Mark Barten
FOTO’S

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Sjors Janssen

Algemeen Foto en Video

Laarbeek – Sjors Janssen uit Beek en Donk ontving vrijdag 17 december de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Wethouder Monika Slaets reikte de onderscheiding uit, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek. Sjors Janssen stopt als voorzitter van Buurtvereniging Beekerheide, een functie waarmee hij 40 jaar actief was. 

Sjors Janssen is mede-oprichter van de vereniging. Mede dankzij zijn inzet worden er al 40 jaar activiteiten voor jong en oud uitgevoerd in de buurt. Sjors zorgt voor nieuwe initiatieven en hij verbindt mensen. Hij heeft altijd tijd en aandacht voor eenzame, oude of zieke buurtbewoners en benadert nieuwe buurtbewoners met een vriendelijke groet. Het jaarrond organiseerde hij activiteiten en bestuursvergaderingen, zorgde voor het rondbrengen van geschenken, stelde teksten op voor de nieuwsbrieven en verzorgde de kascontrole.

Buurtvereniging Beekerheide heeft veel waardering voor de lange en intensieve inbreng van Sjors als voorzitter en onderstreept dit met een vrijwilligerspenning. Sjors stopt als voorzitter maar blijft wel nog via ondersteunende taken betrokken bij de vereniging.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding