Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Kaartverkoop Ganzekwekavonden 2022

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - De traditionele Ganzekwekavonden vinden, mits de situatie rondom corona dit toelaat, plaats op de zaterdagen 29 januari en 12 februari. Vanwege het feit dat ze verwachten dat de horeca in ieder geval na 00.00 uur gesloten zal moeten zijn, hebben ze de aanvangstijden vervroegd. De eerste avond, met onder andere Berry Knapen, Dirk Kouwenbergh, Ons Jongens en de Penthouse Boys, begint om 18.45 uur. De tweede avond, met onder andere Rien Bekkers, Jan Strik, De Velt Op, Applaus en Stenzel&Kivits begint om 18.20 uur.

Uiteraard zullen de dan geldende coronamaatregelen van toepassing zijn. Zo zal uw QR-code gescand worden en zullen er verschillende looprichtingen zijn. Houd er ook rekening mee dat ze wellicht minder stoelen kunnen plaatsen in verband met het maximaal aantal bezoekers dat ze mogelijk toe kunnen laten. In ieder geval zal de stichting organisatie carnaval Ganzegat er alles aan doen wat in hun mogelijkheden ligt om u een gezellige, maar zeker ook veilige avond te bezorgen.

Voorverkoop
De online verkoop start op maandag 3 januari 2022. Kaarten zijn dan te reserveren via een link op www.ganzegat.nl en kosten €15,00 per stuk. U kunt maximaal twee kaarten per avond reserveren. Mochten de avonden vanwege coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijgt u uw geld teruggestort op uw bankrekening. Op zondag 16 januari 2022 vindt er ook nog een fysieke kaartverkoop in de Dreef plaats van 11.00 tot 12.00 uur. Ook dan geldt, bij het niet doorgang kunnen vinden van de avonden krijgt u uw geld terug.

Natuurlijk hoopt de zaalcommissie stichting organisatie carnaval Ganzegat dat ze allemaal samen weer eens lekker kunnen genieten van een heerlijk avondje lachen en ontspannen. Rest hen nog om u allen prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2022 toe te wensen.