Afbeelding

St Caecilia verkoopt oliebollen op de Heuvel in Lieshout

Algemeen

Lieshout - Harmonie St Caecilia verkoopt op 31 december weer oliebollen op de Heuvel in Lieshout. Kopers slaan een dubbelslag, want er gaat niet alleen een heerlijke zak oliebollen mee naar huis, maar ook de muziekverenging wordt gesteund. De opbrengst gaat volledig naar harmonie St Caecilia.

De oliebollen van St Caecilia zijn inmiddels een begrip tijdens de jaarwisseling in Lieshout. Op de Heuvel verrijst een flinke kraam waarin verse oliebollen, van het beste beslag en in kersverse heldere olie worden gebakken. Al is er vanwege de huidige coronamaatregelen maar weinig mogelijk, een heerlijke harmonie-bol tijdens oud-op-nieuw zit er gelukkig wel in.

De opbrengst gaat dus naar de harmonie. St Caecilia besteedt dit onder meer aan de opleiding van jonge muzikanten, maar ook aan het organiseren van concerten. In de verkoop dit jaar oliebollen, naturel en gevuld, en daarnaast ook overheerlijke appelbeignets. De verkoop loopt van vrijdagochtend 10.00 uur tot 16.00 uur in de middag. Voor meer informatie en prijzen, kijk op www.harmonielieshout.nl.